Over mijzelf

Erik de Jonge - 3DeJo eigenaar

Mijn naam is Erik de Jonge. In 2011 ben ik met mijn bedrijf 3DeJo begonnen.

De naam van het bedrijf 3DeJo staat voor 3Dimensionaal Design Erik de Jonge.

Vanaf 1983 heb ik ervaring opgedaan met het programma PDMS (tegenwoordig E3D) van het bedrijf AVEVA. Ik fungeerde als brugfunctie tussen de projectleiders en PDMS-gebruikers. Daarnaast heb ik als administrator de projecten opgezet binnen de netwerkstructuren. Het waarborgen van een juiste standaard binnen het project was een belangrijk onderdeel hierin.

Mijn werkervaring is heel divers en wel bij grote marktpartijen, zoals Akzo Nobel Engineering, Ingenieursbureau Tebodin Hengelo, en Ingenieursbureau Viro Engineering BV.

Momenteel verzorg ik o.a. in opdracht van AVEVA diverse trainingen met PDMS en E3D. E3D is de nieuwste software van AVEVA voor het 3D modelleren van technische installaties.

Deze trainingen zijn zowel voor gebruikers, als voor de administrators.

Als PDMS- (E3D-) Administrator is het belangrijk om projecten goed neer te zetten en aan te kunnen passen op de netwerkstructuren van de klant. Het begrijpen en inrichten van o.a. project-omgevingen en -autorisaties.

Juist op dit gebied kan ik wellicht iets voor u betekenen. Dit kan zijn bij het opzetten en inrichten van een E3D project- en systeem administratie. Dit kan zijn in de vorm van consultancy of advies. Of in het begeleiden van uw eigen administrators of gebruikers.

Kijk voor meer informatie op mijn Diensten pagina.